Victor Ponta a anuntat ca, pana pe 20 decembrie, USL va prezenta noua structura a Guvernului, urmand ca, in perioada Craciunului, Parlamentul sa voteze bugetul de stat pe anul 2013.
"Intr-o saptamana, maximum doua, trebuie sa terminam nominalizarea pe fiecare colegiu care apartine ACS. Trebuie sa vedem exact pe cine mai sprijinim pe locurile noastre. Trebuie sa ne pregatim de campanie. In jur de 15 octombrie vom avea la Bucuresti lansarea candidatilor nostri si a proiectului nostru de guvernare pentru 2012-2016. Practic, de atunci fiecare dintre candidati, alaturi de alesii locali, se socotesc in campanie", a declarat presedintele PSD, potrivit romanialibera.ro.

"Se termina campania pe 9 decembrie, pana pe 15-20 decembrie prezentam noua structura a Guvernului si, din pacate pentru parlamentari, probabil in perioada Craciunului trebuie sa votam bugetul, asa incat spuneti-le tuturor candidatilor nostri sa nu-si faca program decat eventual pentru Revelion, pentru ca in decembrie nu o sa fie timp de odihna. Trebuie sa adoptam bugetul de stat si sa pregatim luna ianuarie 2013", a mai adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.