Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a declarat, vineri, ca procesul de privatizare a Oltchim este unul execrabil, el apreciind ca Dan Diaconescu face un joc electoral si ca Guvernul trebuie sa-si asume acest "dezastru", intrucat nu a pus conditii de eligibilitate. 

"Dan Diaconescu nu are niciun investitor in spate. Nu exista niciun investitor care sa dea 42 de milioane de Euro unui jurnalist sau nu stiu cum sa-l numesc. Orice investitor serios sau neserios, poate fi si Mafia sau cel mai serios investitor, cand vorbesti de 42 de milioane de Euro, deci o suma considerabila, isi angreneaza aceasta investitie printr-un consultant, printr-un avocat mare", a declarat Bodu.pentru MEDIAFAX.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru Oltchim

El a precizat ca Dan Diaconescu face un joc electoral din care vrea sa castige puncte conditionand, ulterior, plata pretului de "aberatii" care nu vor putea fi duse la indeplinire, in situatia in care ofertele trebuie sa fie neconditionate.

"Dan Diaconescu va conditiona ulterior, deci dupa deschiderea plicurilor, oferta lui de indeplinirea de catre stat a tot felul de obligatii aberante. Asta este Dan Diaconescu. Va pierde garantia de participare dupa care va incepe circul in instanta ca Guvernul Ponta ii ia banii sau ca statul roman ii face si ii drege", a spus Bodu.

El a aratat ca ar fi trebuit puse conditii de eligibilitate pentru participarea la procesul de privatizare.

"Ganditi-va, in 2007, cand am privatizat BCR, ce-ar fi fost daca nu am fi spus ca ofertantii sa fie banci serioase si nu am fi scris acolo ce inseamna sa fie banci si ce conditii trebuie sa indeplineaca si venea unul care nu avea ce face si spunea «Hai sa ma joc si eu»?", a aratat Bodu.

El acuzat Guvernul de modul "execrabil" in care a decurs procesul de privatizare, apreciind ca Executivul, in integralitatea sa, trebuie sa-si asume acest "dezastru".

"Procesul de privatizare a fost condus intr-un mod execrabil si asta ar trebui sa se sparga in capul intregului Guvern. Guvernul Ponta, in integralitatea lui, sa-si asume dezastrul acestui proces de privatizare al Oltchim. Pacat de angajati, care asteptau altceva", a mai spus Bodu.

Citeste si:
Ciolacu: "Cine are bani traieste, cine n-are, moare!"
Ciolacu: "Privatizarea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.