Partidul Social-Democrat si PNL nu au purtat negocieri pentru o posibila colaborare, dar acest lucuru nu este exclus in viitor, a declarat presedintele Tineretului Social- Democrat, Victor Ponta, intr-un interviu acordat Rompres. "Nu cred ca au existat asemenea negocieri, dar nu exclud deloc o asemenea varianta in viitor", a spus Ponta. O alianta PSD-PNL este singura probabila, in conditiile in care, potrivit lui Ponta, o aliere cu Partidul Democrat (PD) nu intra in discutie. Liderul TSD a motivat acest lucru prin faptul ca "presedintele Basescu si partidul sau marioneta sunt adevaratele pericole pentru un sistem democratic eficient in Romania".

Pe de alta parte, Victor Ponta considera ca a vorbi despre aliante inainte de aflarea rezultatelor alegerilor generale este o mare greseala. De altfel, presedintele TSD sustine ca va vota impotriva oricarei aliante preelectorale, mai ales dupa experienta din 2004, cand alierea dintre PSD si Partidul Umanist Roman a dus la excluderea tinerilor de pe listele electorale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.