Senatorul PNL, Ioan Ghise, a facut o noua sesizare catre Birourile Permanente ale celor doua Camere din Parlament prin care cere introducerea proiectului si anexelor depuse de el cu privire la referendumul de demitere al lui Traian Basescu.
"Subsemnatul Ioan Ghise, senator PNL de Brasov, va rog sa aveti amabilitatea sa introduceti, in regim de urgenta, pe ordinea de zi proiectul de hotarare si anexele depuse la 27 august 2012 privind rezultatul referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Romaniei, in conformitate cu punctele 1 si 2 din dispozitivul hotararii nr.6/21 aug 2012 a Curtii Contitutionale", scrie in solicitarea senatorului, potrivit realitatea.net.

De asemenea, Ghise sustine ca "urgenta este impusa de faptul ca ordinea de drept constitutionala in Romania este grav tulburata ca urmare a neincheierii de catre Parlament a procedurilor constitutionale privind procesul de demitere a presedintelui Romaniei, conform art.95, alin.3, din Constitutie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.