Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este de parere ca presedintele Traian Basescu va fi, in continuare, "un presedinte jucator" care va incerca sa influenteze votul la alegerile parlamentare.

"Nu cred ca presedintele Traian Basescu se va limita doar la a sta deoparte sau a vedea ce se intampla in clasa politica, ca un presedinte nejucator. El va juca in continuare si va muta cu piesele pe care le are in toamna aceasta, astfel incat sa influenteze votul spre PDL in special", a declarat Nichita, potrivit realitatea.net.

Primarul Iasiului considera ca populatia si-a exprimat parerea la referendum si nu mai este atat de usor de manipulat.

"Populatia deja s-a pronuntat la referendum si sunt convins ca nu mai e atat de usor de manipulat de la Cotroceni. Sunt convins ca si presedintele Traian Basescu are o dificultate si-si da seama de lucrul asta, ca nu mai poate sa convinga populatia, asa cum o convingea in ceilalti ani si probabil ca va vedea ce se intampla si va muta cand va considera de cuviinta", a mai adaugat vicepresedintele PSD.

Nichita are doar cuvinte de lauda la adresa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu. El considera ca cei doi sunt capabili sa depaseasca momentele dificile prin care trec partidele aliantei.

"Eu cred ca liderii politici ai USL, in special Victor Ponta si Crin Antonescu, i-am vazut acum si la Tulcea, la Murighiol, la intalnirea noastra, au intelepciunea si ratiunea necesara ca sa stea unul langa altul, sa depaseasca momentele dificile care sunt intre partidele aliantei, pentru ca intr-adevar acest USL sa functioneze si sa aiba un program de guvernare coerent pentru urmatorii ani de zile", a concluzionat Nichita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.