BEC a adoptat Regulamentul de organizare si functionare a birourilor si oficiliilor electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie si a admis protocolul de constituire a Aliantei electorale ARD si protocolul de constituire a aliantei electorale USL.
Potrivit MEDIAFAX, Biroul Electoral Central informeaza printr-un comunicat ca a adoptat, in sedinta de luni, hotararea privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a birourilor si oficiilor electorale constituite la alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat din anul 2012.

"Tot in sedinta de astazi Biroul Electoral Central a adoptat si urmatoarele decizii: 1. Decizie privind admiterea protocolului de constituire a Aliantei electorale «Alianta Romania Dreapta» (ARD), formata din Partidul Democrat Liberal, Forta Civica si Partidul National Taranesc Crestin Democrat; 2. Decizie privind admiterea protocolului de constituire a Aliantei electorale «Uniunea Social Liberala» (USL) formata din Alianta politica «Alianta de Centru Stanga» (compusa din Partidul Social Democrat si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si Alianta politica «Alianta de Centru Dreapta» (compusa din Partidul National Liberal si Partidul Conservator)", se mai arata intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.