Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca afirmatiile lui Traian Basescu sunt din categoria "demagogie de Dambovita".

Ponta l-a invinuit pe presedintele Traian Basescu pentru sabotarea Guvernului.

"Nu doar ca nu a colaborat, ci a sabotat continuu Guvernul. Daca o va face in continuare, o sa va anunt", a adaugat Ponta.

Premierul a sustinut ca presedintele nu stie, in continuare, care ii sunt atributiile sau, daca stie, vorbeste despre atributii care nu ii apartin, relateaza MEDIAFAX.

"E foarte bine ca presedintele a fost la Bruxelles, o sa merg si eu luni. E foarte bine sa vorbeasca despre Mecanismul de Cooperare si Verificare, pentru ca (..) are atributii in domeniul justitiei, dar nu are atributii si nu are dreptul la nicio parere - iar Guvernul nu va tine cont de nicio parere a domnului presedinte Basescu - pe zonele ce tin de Guvern, de buget, de relatii economice, fiscale si mai ales de noul buget 2014-2020", a afirmat Victor Ponta.

Potrivit lui Ponta, afirmatiile lui Traian Basescu sunt din categoria "demagogiei de Dambovita" si de "alba-neagra". Premierul a tinut sa precizeze ca va merge la Bruxelles sa vorbeasca despre Guvern, nu despre "problemele presedintelui".

"Sa faca bine, domnul presedinte, sa vorbeasca despre atributiile sale, nu despre Guvern, ca sa nu mai avem probleme de coabitare, ca sa zic asa", a mai spus Ponta.

Aflat si el la Murighiol, presedintele PNL, Crin Antonscu, a declarat ca in opinia sa, Romania nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori si are "un fel de guvernator", care "coabiteaza cu domnul Zegrean".

"Romania are premier, pentru ca a fost investit de Parlament si nu are presedinte, pentru ca presedintele a fost izgonit de alegatori".

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.