Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca Alianta Pentru Romania "are munitie" pentru a se bate cu USL. De asemenea, fostul presedinte al Senatului a spus ca, duminica, alianta dintre PDL, Forta Civica si PNTCD va fi oficializata.

"Am muncit mult impreuna cu colegii pentru a ajunge la o concluzie astfel incat sa incheiem o alianta de centru dreapta, iar PDL a fost departe cel mai deschis in aceasta cautare", a declarat Vasile Blaga, potrivit evz.ro.

"Noi nu avem probleme sa intram in Parlament. Eu sunt convins, ca si ceilalti colegi, ca pana la urma cu totii vom intelege ca adevaratii adversari politici sunt cei de la USL, pentru modul in care fac ei politica. Duminica dimineata vom semna cu Forta Civica a domnului Ungureanu si PNTCD. Asteptam si formatiunea Noua Republica, a domnului Neamtu sa se intregistrize si sa ni se alature", a mai adaugat presedintele PDL.

"De duminica suntem in aceeasi barca. Avem munitie sa ne batem cu USL. Va trebui sa ducem batalia acolo unde au ei slabiciuni, pe teme economice de exemplu. USL incearca sa tina viata politica intr-o galceava, crezand ca romanii nu vor mai intelege nimic", a concluzionat fostul presedinte al Senatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.