Senatorul independent afiliat PDL, Iulian Urban, critica modul in care s-au comportat europarlamentarii USL, miercuri, la dezbaterea despre situatia din Romania din plenul PE.

"Ce s-a intamplat ieri in Parlamentul European, adica tiganeala la care s-au dedat pateticii europarlamentari de doi bani ai USL vorbeste de la sine despre ce va crede Europa despre Romania si poporul roman: in timp ce Comisarul pentru Justitie, Viviane Reding, si alti europarlamentari discutau despre gravele incalcari ale regulilor democratice, reprezentantii USL au inceput sa faca misto de haina pe care o purta doamna Reding in timpul dezbaterilor", a scris Urban pe Facebook, potrivit realitatea.net.

Mai mult de atat, senatorul sustine ca europarlamentarii USL s-au comportat de parca "se credeau probabil la un stabor tiganesc".

"Europalamentarii rusinii, adica pateticii USLINOSI se credeau probabil la un stabor tiganesc, la o cumetrie a vreunui clan interlop si mai aveau putin sa isi dea dedicatii manelistice in plenul PE".

"Acest incident denota nivelul politicienilor USL, care continua sa faca de ras Romania, care pentru Europa civilizata ramane tara tiganilor", a mai adaugat Iulian Urban.

Nici premierul Victor Ponta nu a scapat de criticile senatorului.

"In timp ce Victor Ponta se infoaie la Bucuresti si improasca declaratii anti-europene luand-o la misto pe presedinta Lituaniei pe motiv ca 'nu vin taranoii astia de langa Polul Nord sa ne invete pe noi ce sa facem...', UE se pregateste sa penalizeze Romania pentru excesele de putere ale premierului si aliatului sau Voiculescus Mafiotus", a mai scris Urban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.