Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, apreciaza, pe blogul sau, ca sedinta PE privind situatia din Romania a fost "buna", insa catalogheaza drept "lamentabila" prestatia Monicai Macovei.

"Buna sedinta Parlamentului European - prilej pentru o intelegere mai obiectiva a situatiei din Romania, a referendumului si a semnificatiei lui. Lamentabila prestatia Monicai Macovei - partizana, incrancenata - interventie de miting PDL!", scrie Ion Iliescu, potrivit MEDIAFAX.

In opinia sa, cea mai mare parte a parlamentarilor europeni care au luat cuvantul au apreciat corect situatia din Romania (inclusiv unii parlamentari din Ungaria).

Iliescu mai sustine ca parlamentarii romani Victor Bostinaru, Catalin Ivan, Viorica Dancila, Corina Cretu, Renate Weber, Norica Nicolai s-au completat foarte bine si "i-au dat o binemeritata replica doamnei Viviane Reding si parteneriatului sau, exprimat chiar in cuvantul de final".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.