Fostul ministru delegat al Administratiei Victor Paul Dobre a declarat, marti, dupa ce deputatii au respins solicitarea de incepere a urmaririi sale penale, ca este o zi trista si ca este extrem de dezamagit ca a fost pus intr-o situatie de acest gen atat timp cat a respectat legile si institutiile. 

"Cred ca, dupa mai bine de 20 de ani de politica, dupa mai bine de 20 de ani de activitate in administratia publica, unde am indeplinit foarte multe responsabilitati si inalte responsabilitati pentru mine, azi, a fost o zi foarte trista. Sunt extrem de dezamagit ca am fost pus intr-o situatie de acest gen, atat timp cat am respectat legile tarii, respect institutiile, am mare respect pentru Ministerul Administratiei si Internelor si niciodata nu mi-am permis sa-i impun cuiva sa nu respecte legea. E o zi in care sunt extrem de dezamagit", a precizat Dobre, potrivit MEDIAFAX.

Deputatii au respins, marti, cererea de incepere a urmaririi penale pentru deputatul Victor Paul Dobre, fost ministru delegat pentru Administratie.

Citeste si: Deputatii au respins cererile de urmarire penala impotriva lui Borbely si Dobre


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.