Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus, luni, dosarul de candidatura la Organizatia Teritoriala Ciuc pentru un nou mandat de deputat in Harghita, sustinand ca prezenta reprezentantilor Uniunii in Parlament, in perioada 2012-2016, "este vitala". 

Potrivit MEDIAFAX, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, alaturi de candidatii pentru Camera Deputatilor, respectiv Senat Korodi Attila si Tanczos Barna, a sustinut, luni, o conferinta de presa in fata Cetatii Miko din Miercurea Ciuc, anuntand depunerea dosarelor de candidatura pentru un nou mandat de deputat in Harghita.

Kelemen a afirmat ca prezenta UDMR in Parlament "este vitala" in perioada urmatoare, din mai multe considerente, enumerand amendarea Constitutiei, reorganizarea administrativa si accesul la fondurile europene.

"Incepand din 2013, Romania, cel putin in ceea ce priveste amendarea Constitutiei si reorganizarea administrativa, va da doua raspunsuri importante. Si ca sa fim prezenti cand se da raspunsul la amendarea Constitutiei si cand se decide reorganizarea administrativa sau reforma administrativa trebuie sa fim prezenti in Parlament. De aceea spun ca din acest punct de vedere este vitala prezenta noastra in Parlament in 2012-2016. Daca vorbim de fondurile europene, de surse financiare importante pentru comunitatile locale, iarasi prezenta noastra in Parlament, in Bucuresti, va fi foarte importanta", a afirmat Kelemen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.