Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Politic Central, care sunt membrii comisiei USL pentru elaborarea programului de guvernare.

Potrivit MEDIAFAX, Voicu a precizat ca, in perspectiva alegerilor parlamentare, in urma discutiilor avute in cadrul USL, au fost desemnati mai multi liberali pentru a face parte din comisia de elaborare a programului de guvernare.

Din comisie vor face parte Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Relu Fenechiu, Eugen Nicolaescu, Lucian Isar si Radu Stroe.

Purtatorul de cuvant al PNL a mai anuntat ca Biroul Politic Central a mandatat grupurile parlamenare ale formatiunii pentru a discuta cu colegii din USL si apoi a incepe procedurile parlamentare pentru o serie de legi necesare: legea industriei de aparare, o lege care sa permita cumularea pensiilor cu salariile, o lege pentru revenirea pensiilor militare la valoarea dinainte de taiere si o lege privind preventia in sanatate.

Voicu a mai anuntat ca presedintele Comisiei de aparare din Senat, Cristian David, a fost mandatat pentru a incepe demersurile in interiorul comisiei pentru a investiga o informatie "foarte proaspata", si anume "chestiunea cu zborul din Arabia Saudita".

"Il rugam pe domnul Cristian David, impreuna cu comisia de aparare, sa faca pasi in aceasta directie", a mai spus Mihai Voicu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.