Presedintele Traian Basescu a petrecut, sambata noapte, intr-un restaurant din statiunea Olimp, unde a serbat ziua sotiei sale cu prilejul Sfintei Maria Mica.

Traian si Maria Basescu au petrecut sfarsitul de saptamana la vila de la Neptun, iar in cursul zilei de sambata s-au plimbat pe plaja si pe mare cu o salupa, relateaza MEDIAFAX.

Seara, in jurul orei 21.00, au mers la restaurantul preferat din statiunea Olimp (Ciresica), unde au petrecut pana aproape de miezul noptii. Cei doi au luat masa si au dansat de mai multe ori.

Cuplul prezidential a parasit restaurantul aproape de miezul noptii, la plecare Traian Basescu spunand ca a fost o seara placuta si ca au "dansat cat au putut".

La acelasi restaurant cu presedintele au petrecut si social-democratul Dan Matei Agathon, dar si liberalul Raducu Filipescu. Cei doi au spus ca au venit pentru alte petreceri, dar i-au urat "La multi ani" Mariei Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.