Mihai Razvan Ungureanu, noul presedinte al partidului Forta Civica, a declarat, vineri, ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un colegiu de deputat, aratand ca Iasi, orasul sau natal, este cel mai atragator ca proiect politic.

"Cel mai probabil voi candida pentru un colegiu pentru un loc de deputat. Vom vedea daca la Iasi, evident ca orasul meu natal este cel mai atragator ca proiect politic, dar sunt foarte multe considerente pe care trebuie sa le iau in calcul", a precizat Ungureanu, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca in momentul de fata partidul Forta Civica este in negocieri cu PDL si PNTCD, partidele abilitate sa faca parte din alianta de dreapta.

"In momentul de fata suntem in negocieri cu doua partide care sunt abilitate sa faca parte din alianta, PDL si PNTCD, iar gandul nostru este acela de a construi platforma de dreapta, necum de a merge separat la alegerile din 9 decembrie", a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

El a spus ca spera ca aceasta alianta sa participe nu numai alegerile din 9 decembrie, ci si la alegerile europarlamentare, prezidentiale, pana in 2016 cel putin.

Ungureanu a adaugat ca negocierile PDL si PNTCD vor fi finalizate al sfarsitul saptamanii viitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.