Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca reprezentantii USL au inceput sa se certe intre ei, dupa ce au terminat certurile cu adversarii politici si ca prioritatea lor este sa arunce vina de la PNL la PSD.

Potrivit MEDIAFAX, Sulfina Barbu a spus, raspunzand unei intrebari, ca nu a primit semnale de la reprezentantii PNL ca ar dori sa vina la PDL.

"Nu am primit semnale de la reprezentanti PNL in acest sens. Asa cum ne-au obisnuit cei de la USL, cand au terminat certurile cu adversarii politici, au inceput sa se certe intre ei, in interiorul USL. Probabil nu pot trece peste aceste practici. Noi am cerut oficial, public sa guverneze Romania. Acest lucru trebuie sa fie prioritar. Prioritar pentru ei este sa arunce vina de la PNL la PSD. Este o practica de care nu vor sa scape", a spus Barbu.

Citeste si: Inceputul sfarsitului pentru USL? Orban: PNL a pierdut intotdeauna pe mana PSD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.