Deputatul PDL, Costica Canacheu, a fost revocat din functia de presedinte al Comisiei de aparare din cadrul Camerei Deputatilor, la solicitarea USL.
Potrivit hotnews.ro, vicepresedintii comisiei, deputatii Eugen Bejinariu (PSD) si George Scutaru (PNL), au invocat ca argument faptul ca Canacheu si-a incalcat atributiile in momentul in care a cerut institutiilor informatii privind numarul celor cu drept de vot la referendum.

"Propunerea de revocare, facuta in baza art. 45 din Regulament, are drept motivatie comportamentul abuziv manfestat de presedintele comisiei, dl. Costica Canacheu, care in numele acesteia a inaintat in data de 3.08.2012, cu antetul comisiei, folosindu-se de calitatea de presedinte, doua adrese catre Directia generala de pasapoarte si Directia pentru evidenta persoanelor si administrarea bazelor de date, solicitand diverse informatii privind numarul cetatenilor cu drept de vot la referendumul din 29.07.2012, date care ulterior au fost folosite tendentios din punct de vedere politic in dezbaterile televizate de catre reprezentanti ai PDL", sustin Bejinariu si Scutaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.