Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat ca Victor Ponta nu mai are nicio sansa de a ramane prim-ministru dupa alegerile parlamentare.

"Nici o sansa! Si eu nu sunt un om care sa spuna niste lucruri ca sa atace sau ca sa arate ca este in Opozitie. Domnul Ponta nu mai are nici o sansa!", a raspuns Preda, potrivit realitatea.net, cand a fost intrebat ce sanse are Ponta sa ramana premier dupa alegerile parlamentare.

De asemenea, Preda sustine ca toata Europa este convinsa ca Ponta a plagiat. Mai mult de atat, el crede ca USL ar trebui sa isi caute un nou lider.

"(...)Victor Ponta nici nu mai exista in Europa! Si nu o spun ca sa ma bucur, ca e un om tanar si mie pana la urma imi pare rau de oamenii care incearca sa-si construiasca o cariera. Dar modul cum s-a pozitionat el, cu plagiatul pentru care nu-l iarta nimeni in Europa... poate sa mai faca sapte comisii in Romania! Toata Europa e convinsa ca el a plagiat si ca trebuie sa plece, iar eu cred ca USL-ul trebuie sa-si caute un nou lider", a mai adaugat prim-vicepresedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.