Mihai Razvan Ungureanu este de parere ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, are o cunoastere limitata a aspectelor de politica internationala.
Mai mult de atat, fostul premier spune ca Antonescu da dovada de un "nationalism foarte primitiv, de grota".

"Poate ca domnul Antonescu putea fi suspectat de aceasta (de sentimente nationaliste), desi si domnia sa are o cunoastere limitata a aspectelor de politica internationala. Domnul Antonescu, ca si domnul Ponta din pacate – probabil e aceeasi scoala de gandire- coboara totul la nivelul raporturilor interpersonale. Te critica cineva de la Berlin, il injuri. E o mica bataie de cartier. In spatele blocului daca se poate. Domnul Antonescu probabil ca mai avea un mic rest de gandire electorala, imaginandu-si ca daca se adreseaza agitand pumnul si racnind catre cei care critica starea de fapt din Romania ar izbuti pe seama unui tip de nationalism foarte primitiv, de grota, sa atraga atentia publicului", a declarat Mihai Razvan Ungureanu, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.