Prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda, a dezvaluit ca "The Parliament Magazine", revista cu sediul in Bruxelles, l-a nominalizat pentru premiile MEP 2012 (Membru al Parlamentului European), in sectiunea "dezvoltare".

"Reamintesc cã sunt membru supleant al comisiei parlamentare cu acelaºi nume. Pe lista scurtã, numele meu figureazã alãturi de cel al luxemburghezului Charles Goerens, un foarte bun prieten al României din grupul liberal, ca ºi de cel al irlandezului Gay Mitchell, membru PPE ºi candidat la ultimele alegeri prezidenþiale din þara sa", a spus Preda, conform romanialibera.ro.

De asemenea, Preda a dezvaluit ca nu este singurul roman care a fost nominalizat pentru premiile MEP 2012. Europarlamentarul Monica Macovei este nominalizata la sectiunea "justitie si libertati civile".

Castigatorii vor fi alesi pe baza voturilor membrilor Parlamentului European, iar rezultatele vor fi anuntate pe 25 septembrie, in cadrul unei ceremonii organizate la Bruxelles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.