Mai multi lideri PDL au comentat, duminica, atmosfera de la nunta Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu, Raluca Turcan, Cristian Preda si Vasile Blaga apreciind ca a fost o atmosfera decenta, relaxata, cu mult bun gust.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca s-a simtit foarte bine la nunta fiicei presedintelui Traian Basescu, scrie MEDIAFAX.

"M-a impresionat simplitatea, o nunta decenta, romaneasca tipica. Asta a apreciat si premierul Filat. O nunta placuta", a spus liderul PDL.

El a spus ca nu a mancat tort, pentru ca nu mananca dulciuri in general. La randul sau, vicepresedintele Raluca Turcan a spus ca a fost o nunta foarte frumoasa, decenta, cu mult bun gust si la care oamenii s-au simtit foarte bine. Raluca Turcan a spus ca a stat la nunta pana la ora 4.00 si ca nu a reusit sa guste din tort.

"Am plecat putin mai devreme si doar l-am vazut. A fost foarte frumos si cu mult bun-gust si decenta", a spus Turcan.

Prim-vicepresedintele Cristian Preda a tinut sa comenteze huiduielile de la cununia civila si cea religioasa.

"Am fost socat sa vad ca sunt persoane care sambata dupa-amiaza au iesit din casa ca sa fluiere o nunta. A fost o atmosfera foarte relaxata", aratat Preda.

Fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, s-a casatorit sambata cu Bogdan Ionescu. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov. In ciuda faptului ca membrii partidului PDL par sa se fi simtit bine la nunta fiicei presedintelui, evenimentul nu a fost lipsit de incidente neplacute. Pe de o parte presedintele a fost huiduit cu ocazia cununiei civile, iar la ceremonia religioasa s-au scandat lozinci prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.