Ludovic Orban nu este de acord cu migrarea lui Honorius Prigoana de la PDL la Partidul National Liberal. Politicianul sustine ca PNL nu va castiga credibilitate cu "beizadele politice".

"Ce cred eu despre Honorius Prigoana? Exact ceea ce spuneam atunci cand era candidat al PDL. Cautati declaratiile mele de atunci. Nu cu beizadele politice si traseisti PNL va castiga credibilitate", a declarat Ludovic Orban, potrivit realitatea.net.

"Honorius Prigoana nu are ce cauta in PNL", a mai adaugat liberalul.

Replica fostului PDL-ist nu a intarziat sa apara.

"Raman surprins ca domul Orban face asemenea declaratii, el fiind printre primii care m-au invitat in PNL. Acum doi-trei ani imi spunea mereu cand ne intalneam sa trec la PNL. Nu cred ca domnul Orban are ceva personal cu mine, iar daca are probleme cu cineva din conducerea partidului ar trebui sa le rezolve altfel", a declarat Prigoana.

Fiul fostului candidat la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, a explicat si de ce a ales sa paraseasca partidul condus de Vaslie Blaga.

"PDL nu mai este condus de Traian Basescu. Cand partidul era condus de domnul Boc, lucrurile erau putin diferite. Dar nu asta e principalul motiv. Consider ca PDL nu se mai comporta ca un partid de dreapta, iar constructia, coagularea dreptei ar trebui sa se faca in jurul PNL. Eu cred ca peste cativa ani vom avea doar doua mari partide: PSD si PNL. Va amintiti ca in 2010 eu am sustinut plata TVA la incasarea facturii, nu la emiterea ei. Ei iata, au trecut doi ani si a fost nevoie ca PNL sa ajunga la guvernare ca vioara a doua in Guvernul Ponta pentru ca acest lucru sa se petreaca. Si nu e singurul exemplu, dar eu am dorit sa ii dau in primul rand un drept la replica domnului Orban", sustine Honorius Prigoana.

Citeste si: Honorius Prigoana, fiul deputatului PDL Silviu Prigoana, s-a inscris in PNL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.