Ioan Rus a declarat ca este dezamagit de modul in care Crin Antonescu s-a comportat in momentul in care fostul Ministru de Interne a plecat din Guvern.

"In loc sa ma intrebe, a ales sa mearga la TV si sa se certe cu mine prin televiziuni, ca am ceva de ascuns, ca mint, ca ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bila neagra. Nu-l sterg de pe lista, dar o perioada nici nu l-as mai numara, pentru mine a fost o deziluzie", a declarat Rus, conform evz.ro.

Fostul ministru l-a criticat si pe noul Ministru al Administratiei, Radu Stroe.

"La sfarsitul zilei, l-au numit pe Stroe in locul lui Dobre, da? Care a facut putin joc de glezna la televizor cum o sa schimbe el la Curte, ca ce date va aduce, dupa care a adus axact aceleasi date. La sfarsit, pe strada, asa la nivel de smecher de Bucuresti a fost foarte interesant cateva zile, dupa care, in momentul in care i s-a pus o hartie pe care sa o semneze, ce sa semneze altceva decat realitatea. Si-atunci, practic, noi am plecat, domnu asta, ministru delegat, nu-mi pare rau de mine, doar de Dobre imi pare rau, care este exceptional specialist in administratie. Pe domnul Stroe acesta nu il cunosc, decat asa cat l-am vazut, mi s-a parut un smecheras de mana a doua", a mai adaugat Ioan Rus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.