Presedintele suspendat Traian Basescu este asteptat, sambata, la Constanta pentru a sarbatori cu fostii colegi 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Batran", eveniment care va avea loc la un restaurant din municipiul Constanta. 

Traian Basescu este asteptat sa se intalneasca cu fostii colegi de la Academia Navala, eveniment pe care presedintele suspendat il sarbatoreste in fiecare an, potrivit MEDIAFAX.

Daca in ultimii ani locul ales pentru organizarea petrecerii a fost statiunea Neptun, de data aceasta organizatorii au preferat un restaurant de pe bulevardul Mamaia din Constanta.

In perioada in care a fost suspendat din functia de sef al statului, mai multi fosti colegi de la Academia Navala au venit la sediul sau de campanie din Bucuresti pentru a-l sustine.

De cand este presedinte, Traian Basescu s-a intalnit in fiecare vara cu fostii sai colegi de la Academia Navala, la vila de protocol de la Neptun.
Traian Basescu a absolvit Institutul de Marina "Mircea cel Batran", Facultatea de Navigatie, Sectia Comerciala, in anul 1976.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.