Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, joi, ca nu este suficient ca senatorul Mircea Geoana sa-si exprime dorinta de a reveni in partid, mai este necesar si acceptul PSD.

Chelaru a fost intrebat daca l-ar putea considera pe Mircea Geoana din nou drept un coleg de partid, asa cum afirma senatorul independent.

"Eu i-am recunoscut intotdeauna fostului presedinte al partidului si colegului de Senat Mircea Geoana calitatile importante de om politic si dimplomat si pe care sigur nu si le-a pierdut, insa aceasta este optiunea dumnealui, daca doreste sau nu sa revina in PSD. Dar nu este numai optiunea dumnealui, este si optiunea partidului care trebuie sa-l si primeasca de data aceasta, avand in vedere momentele relativ delicate prin care a trecut si dumnealui si la care a expus si partidul. Eu raman la parerea ca decizia ramane la domnul Geoana si, daca si-o va manifesta in mod expres in sensul depunerii unei adeziuni, sigur ca trebuie sa se ia o decizie", a declarat Chelaru, potrivit MEDIAFAX.

"Mircea Geoana este un om care a marcat viata politica din Romania, a marcat inclusiv viata PSD, e adevarat ca ne-a adus si suficiente probleme, dar nimeni nu are o viata politica rectilinie", a mai sustinut el.

Citeste si: Geoana: Din punct de vedere ideologic, nu am plecat niciodata din PSD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.