Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la intrarea in CSM, ca este un semn de responsabilitate sa vii la serviciu si sa faci ceea ce prevede legea, precizand ca sunt lucruri mai importante decat numirea Monei Pivniceru ca ministru al Justitiei.
"Cred ca sunt lucruri mult mai importante decat numirea doamnei Pivniceru, oamenii fiind foarte nemultumiti si neincrezatori in institutiile
statului. Fie ca au vazut ce s-a intamplat la CC, fie ca au vazut ce s-a intamplat la CSM, ori judecatorii, procurorii, magistratii trebuie sa recastige increderea oamenilor. Sa fie responsabili", a declarat Victor Ponta, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), unde urmeaza sa participe in calitate de ministru interimar al Justitiei, potrivit MEDIAFAX.

Ponta a precizat ca primul lucru care este un semn de responsabilitate este sa vii la serviciu si sa faci ceea ce prevede legea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.