Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a declarat, luni, inaintea sedintei USL, ca miercuri se va intruni Biroul Politic Central al partidului, ocazie cu care va fi discutata si situatia deputatului Victor Paul Dobre, in cazul caruia Parchetul a cerut ridicarea imunitatii.

"Miercuri va fi, intr-adevar, o sedinta de Birou Politic la ora 17.00. Evident ca si situatia domnului deputat Dobre va fi discutata. Vom vedea care vor fi concluziile discutiilor", a spus Hellvig, raspunzand unei intrebari, potrivit MEDIAFAX.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit, in 14 august, ca raportul Comisiei juridice in cazul Victor Paul Dobre sa fie finalizat pana in data de 10 septembrie, juristii Camerei urmand sa se reuneasca in sedinta la 27 august.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a cerut Camerei Deputatilor avizul pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Administratiei Victor Paul Dobre care alaturi de secretarul de stat Ioan Cabulea au inaintat Curtii Constitutionale o adresa prin care precizau ca MAI nu-si poate asuma numarul de alegatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.