Dupa intalnirea cu secretarii de stat din cadrul Ministerului Justitiei, prim-ministrul Victor Ponta a declarat ca Guvernul condus de el trebuie sa restituie banii obtinuti din taxa auto.

"Am discutat despre situatia juridica a taxei auto. Vrem sa asiguram o formula ca cei care au platit acesti bani sa-si poata primi banii fara a se mai apela la instanta. E clar ca Guvernul va trebui sa dea banii inapoi si trebuie sa facem acest lucru fara sa mai aglomeram instantele", a declarat Victor Ponta, conform jurnalul.ro

El a precizat ca singura solutie de rezolvare a situatiei este adoptarea unui act normativ care sa recunoasca datoriile Guvernului.

De asemenea, premierul nu a pierdut ocazia de a critica guvernele anterioare pentru modul in care s-au ocupat de aceasta situatie.

"Dupa cum stiti foarte bine, amanarea problemelor a fost cea mai folosita tactica a guvernelor anterioare. Stiau ca vor pierde procesele, dar contau pe faptul ca pot sa le amane. Obligatia noastra este sa rezolvam aceste probleme, nu sa le amanam", a mai adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.