Antonescu a declarat, intr-o emisiune la Antena 3, ca in lupta politica impotriva lui Traian Basescu va merge pana la capat si nu se va opri din acest demers indiferent cate amenintari ii vor fi adresate

Presedintele interimar a mai facut o declaratie-soc, spunand ca Traian Basescu, si oamenii acestuia nu vor scapa de el decat daca il „omoara", indiferent cate amenintari, insulte sau calomnii ii vor fi adresate.

Traian Basescu si acesti oameni de mine nu scapa, decat daca ma omoara, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapa pana cand nu dau socoteala politic, ca eu nu ma ocup cu altceva, in fata cetatenilor Romaniei, pe care i-au mintit si-i mint, pe care i-au furat si-i mai fura inca pe unde mai sunt si pe care mai noi ii sfideaza, ii intimideaza in fiecare seara domnul Traian Basescu (...) Asta pana nu se termina, eu nu ma opresc, oricate amenintari, oricate insulte, oricate calomnii", a sustinut Antonescu, citat de romanialibera.ro.

In aceeasi emisiune, Antonescu a declarat ca ca Guvernul Ponta a dat dovada de "timiditate, ezitare si confuzie" in legatura cu problema listelor actualizate pentru referendumul din 29 iulie.

"E nevoie ca institutiile sa nu se lase intimidate, si aici ma refer in primul rand la Guvern, care a dat senzatia – trebuie sa o spun – unor anumite timiditati si anumitor ezitari (...) Guvernul trebuie sa ia toate masurile pentru ca propriile sale institutii sa nu se lase intimidate si pentru ca toti cetatenii acestei tari sa fie aparati in fata amenintarilor si intimidarilor la care Traian Basescu, situat practic in afara legii si in afara raspunderii ca oficialitate, recurge", a sustinut Antonescu, citat de evz.ro.

De asemenea, Antonescu a mai afirmat ca Victor Ponta nu l-a amenintat sau intimdat pe Augustin Zegrean, magistrat al Curtii Constitutionale.

"Victor Ponta insusi pare domnia sa destul de amenintat si intimidat in aceste zile, nu a facut niciun fel de declaratie, niciun fel de actiune si niciun fel de gest impotriva sau asupra Curtii", a mai conchis presedintele interimar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.