Presedintele interimar, Crin Antonescu, l-a desemnat, marti, pe premierul Victor Ponta ca ministru interimar al Justitiei.

Conform unui anunt al Administratiei prezidentiale, presedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat marti Decretul pentru desemnarea domnului Victor-Viorel Ponta, prim-ministru al Guvernului Romaniei, ca ministru interimar al Justitiei, scrie MEDIAFAX.

Luni seara, premierul Victor Ponta anunta ca Mona Pivniceru, pentru care Consiliul Superior al Magistraturii a respins detasarea in functia de ministru al Justitiei, i-a transmis ca va demisiona din functia de membru al CSM, procedurile urmand sa fie incheiate in cateva zile.

"Am discutat cu ea si mi-a spus ca este dispusa sa demisioneze din functia de membru al CSM, ca a luat deja aceasta decizie, si ca in zilele urmatoare va face demersurile necesare. Amanarea depunerii juramantului de ministru este doar de cateva zile", a spus Ponta la Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.