Premierul Victor Ponta si primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, s-au intalnit, luni, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre teme politice si despre actuala remaniere a Guvernului.

"Premierul Victor Ponta si primarul Klaus Iohannis au purtat, luni, o discutie pe teme politice si pe tema actuala a remanierii. Primarul Klaus Iohannis l-a rugat pe premierul Victor Ponta sa sprijine, in continuare, proiectele Sibiului, in special cel legat de schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale pentru constructia unui nou spital de urgenta in Sibiu. Primul ministru s-a aratat dispus sa sustina in continuare Primaria Sibiu, in proiectele sale", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu, Mirela Gligore, potrivit MEDIAFAX.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, nu a putut fi contactat, iar Guvernul nu a transmis nicio informatie in acest sens pana la ora transmiterii acestei stiri. In 2009, Klaus Iohannis a fost sustinut de PNL si PSD pentru a deveni premier, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Premierul Victor Ponta a prezentat propunerile sale pentru MAI si Externe

Ioan Rus a anuntat, luni, ca si-a inaintat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, pentru ca este un politician onest, corect, iar in ultimele zile asupra lui au fost facute presiuni incepand de la Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ulterior, Ioan Rus a anuntat ca si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-a inaintat demisia din functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.