Imediat dupa ce au fost anuntate demisiile lui Ioan Rus si Victor Paul Dobre, mai multe nume au fost vehiculate pentru preluarea portofoliilor libere.

[UPDATE] Radu Stroe, propunerea PNL pentru MAI

Liberalul Radu Stroe, fost secretar general al Guvernului in Cabinetul Tariceanu, este propunerea PNL pentru functia de ministru delegat al Administratiei, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

Inainte de Radue Stroe, se vehicula optiunea Cristian David.

Conform acestui scenariu, David ar prelua postul de ministru de Interne care a revenit pana in prezent PSD, iar Ioan Chelaru (PSD) ar ocupa postul de ministru delegat pentru Administratie, in locul liberalului Victor Paul Dobre.

Anterior, surse social-democrate declarau ca vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru ar putea fi propunerea PSD pentru functia de ministru al Internelor.

Premierul Victor Ponta va merge la Palatul Cotroceni, la ora 12.00, pentru a prezenta propunerile privind posturile de ministru de Interne si ministru delegat al Administratiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.