Senatorul PSD Dan Sova a declarat, vineri, ca presedintele suspendat Traian Basescu a mintit cu nonsalanta cand a spus ca nu poate demisiona intrucat este suspendat.
Sova a spus ca afirmatia lui Traian Basescu potrivit careia nu poate demisiona intrucat este suspendat este una "socanta" si a aratat ca presedintele suspendat nu demisioneaza pentru ca doreste prelungirea crizei politice.

"Traian Basescu minte cu nonsalanta. Citez din domnul Bogdan Deaconu, din «Constitutia comentata pe articole», unde Deaconu spune: «Se toata perioada desfasurarii activitatii de suspendare si demitere a presedintelui, el are posibilitatea de a demisiona, iar procedura ia sfarsit si in trei luni se organizeaza noi alegeri pentru functia de presedinte». Domnul Deaconu e un consilier bun, pe care Traian Basescu l-a avut aproape patru ani", a spus Sova, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.