Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, joi, ca nu se astepta ca magistratii Curtii Constitutionale sa conteste acuratetea listelor electorale.

Sulfina Babru a aratat ca daca listele electorale permanente nu sunt reale, sau se pun sub semnul intrebarii, ar trebui invalidate si alegerile locale, relateaza MEDIAFAX.

"Nu ma asteptam la o asemenea decizie. Din moment ce avem o lista anuntata de ministrul Administratiei si Internelor inainte de referendum, nu inteleg de unde au venit aceste neclaritati referitoare la listele electorale permanente. Daca se pun sub semnul intrebarii listele electorale permanente comunicate de MAI, daca listele electorale permanente nu sunt reale, cred ca trebuie sa fie invalidate si alegerile locale", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a spus ca, in aceste conditii, sunt puse sub semnul intrebarii numarul de parlamentari, alegerile locale si parlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.