Politicienii Romaniei sunt incurajati din afara sa colaboreze de dragul intereselor Romaniei. Din pacate, ei par a fi incapabili sa se "cuminteasca".

Liderul USL, premierul Victor Ponta l-a somat luni seara pe presedintele suspendat Traian Basescu sa inceteze imediat cu declaratiile iresponsabile privind "lovitura de stat".

"Trebuie sa inteleaga ca loviturile de stat nu se dau prin vot popular. Il avertizez public sa nu mai ameninte persoane, institutii de stat, trusturi media si pe romanii care au votat la referendum", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Basescu ameninta cu anchete, iar USL va ataca boicotul

Mai devreme in cursul zilei de luni, premierul Victor Ponta afisase o atitudine usor diferita, intr-un interviu cu presa straina.

"Am tras invataminte in aceasta perioada", a declarat Ponta atunci, recunoscand ca "imaginea Romaniei pe plan international a fost sifonata".

Premierul a promis ca nu va mai cauta "confruntari" cu presedintele Traian Basescu: "Nu voi mai cauta confruntari cu Traian Basescu. Toata lumea va avea de pierdut daca vom continua luptele".

Ponta a subliniat ca nu stie ce atitudine sa aiba in relatia cu Traian Basescu. "Este nevoie de doi pentru a dansa tango", a raspuns Ponta la o intrebare privind o eventuala "reconciliere".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.