Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca raportul Comisiei Europene reprezinta un vot de blam din partea UE din cauza regimului Ponta - Antonescu.

"Raportul Comisiei Europene stabileste fara dubiu ca guvernul condus de Victor Ponta a atacat si a slabit institutiile democratice ale tarii si independenta justitiei", a spus Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa.

In opinia lui Vasile Blaga, raportul "condamna clar atacurile in serie lansate de guvernul Ponta asupra justitiei si institutiilor statului de drept in doar doua luni de guvernare", scrie MEDIAFAX.

Antonescu spune ca nu vom intra in Schengen: A cui este vina?

"Singurul responsabil pentru situatia in care a fost adusa Romania este guvernul Ponta, care numai in doua luni a calcat statul de drept in picioare", a sustinut Vasile Blaga, aratand ca USL si guvernul Ponta trebuie sa-si asume raspunderea "pentru atacul la democratie care, asa cum a spus presedintele Barosso, a zdruncinat increderea Comisiei Europene".

"Ingrijorarea UE poate duce la restrangerea dreptului la libera circulatie si de munca si ii poate lasa pe agricultorii romani fara subventii. Guvernul Ponta compromite viitorul european al Romaniei", a mai spus Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.