Premierul Ponta nu a mai ajuns la Ministerul Educatiei, unde il asteptau mai multe persoane care ii cereau demisia.

Premierul Victor Ponta trebuia sa ajunga la Ministerul Educatiei, potrivit programului anuntat oficial, la ora 17.00, pentru o discutie cu ministrul de resort, Ecaterina Andronescu, dupa rezultatele de la Bacalaureat.

In fata ministerului s-au adunat insa mai multe persoane care scandau lozinci legate de acuzatiile de plagiat formulate la adresa primului-ministru si cereau demisia acestuia, relateaza stirileprotv.ro.

Premierul Ponta a facut totusi declaratii de presa la Guvern, pentru a prezenta concluziile cu privire la organizarea bacalaureatului.

"Rezultatele la bacalaureatul din acest an sunt mai mult decat ingrijoratoare, iar procentul de promovabilitate dovedeste ca situatia este extrem de grava, iar Guvernul va analiza mai multe solutii, inclusiv elaborarea unor subiecte diferentiate pentru liceele tehnologice", afirma premierul Ponta, potrivit romanialibera.ro.

BAC 2012: Elevii s-au razgandit, vor bacalaureat diferentiat

El a precizat insa ca sistemul de supraveghere a examenelor va fi mentinut, urmand sa fie extins pentru a combate si actele de violenta din scoli.

BAC 2012: Liceele cu rezultate foarte proaste ar putea fi inchise


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.