Politica 5 Iulie 2012 11:00
Presedintele Basescu a participat la sedinta Parlamentului in care s-a citit cererea de suspendare a USL.

[UPDATE] Senatorul PSD Toni Grebla a citit in plen propunerea de suspendare

In solicitarea privind suspendarea din functie a lui Traian Basescu, USL sustine ca presedintele a incercat mereu in ultimii trei ani sa anuleze regimul democratic romanesc, iar perseverenta acestuia in a incalca Legea fundamentala "demonstreaza o atitudine iremediabila", care indreptateste solicitarea de suspendare.

REPLICA lui Basescu: Sunt incriminat pentru declaratii, nu pentru fapte

Parlamentul se reuneste, joi, in sedinta comuna, pentru citirea cererii USL de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, in timp ce dezbaterea si votul asupra acestei solicitari urmeaza sa aiba loc vineri.

Presedintele a ajuns la Palatul Parlamentului la ora 10.00 fix si a fost intampinat de Crin Antonescu si Valeriu Zgonea.

Sedinta comuna de joi a Camerei Deputatilor si Senatului, in sesiune extraordinara, care va avea pe ordinea de zi citirea solicitarii USL privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, este programata sa inceapa la ora 10.00, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a mentionat ca presedintele Traian Basescu, in cazul in care doreste, dupa citirea propunerii, poate sa vorbeasca in Parlament si sa prezinte un punct de vedere fata de acest document.

Cele sapte motive pentru care USL vrea sa-l suspende pe Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.