Politica 3 Iulie 2012 22:49
Premierul Ponta a spus ministrilor ca a primit din nou din partea presedintelui Traian Basescu scrisoarea prin care seful statului promite ca va demisiona daca va fi modificata Constitutia.

"Pentru ca am vazut ca intotdeauna cand apare un gest mai excentric incepe o isterie nationala, vreau sa va informez ca domnul presedinte mi-a dat o mapa in care era scrisoarea pe care mi-o trimisese mie, domnului Antonescu si domnului Constantin inainte de congresele noastre reunite, cu modificarea Constitutiei. Nu am apucat sa vad la televizor, dar am inteles ca e o dezbatere nationala sau europeana cu ce mi-a dat mie presedintele. Sper ca am rezolvat marea problema a media in aceasta secunda", a spus Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de Guvern.

Presedintele Traian Basescu i-a inmanat lui Victor Ponta un dosar rosu, luni, la Cotroceni, la finalul ceremoniei de depunere a juramantului de investitura de catre noul ministru al Educatiei, seful statului si premierul purtand apoi o scurta discutie, informeaza MEDIAFAX.

Duminica seara, premierul Victor Ponta a anuntat ca propune ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu sa demisioneze pentru a declansa alegeri parlamentare si prezidentiale anticipate, spunand ca spera ca seful statului va fi de acord cu aceasta varianta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.