Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, a decis sa se alature Initiativei Civice de Centru-Dreapta formata in jurul fostului premier.

Mentionand ca PDL a adoptat o rezolutie prin care constructia unei platforme de centru-dreapta devine obiectivul strategic in vederea legislativelor, Baconschi precizeaza, pe blogul sau, ca sustine, "ca intelectual si cetatean", deschiderea negocierilor in vederea cristalizarii acestui proiect pe care milioane de romani il asteapta.

"In acest moment, cand atacul USL impotriva statului de drept cunoaste deja o intensitate alarmanta, proiectul platformei de centru-dreapta va oferi electoratului nostru o alternativa responsabila si o pavaza impotriva abuzurilor fara precedent la care asistam de la instalarea guvernului USL. Sunt convins ca numeroase grupari civice si ansamblul fortelor reformatoare se vor ralia acestei initiative cu toata energia si competenta lor. E nevoie de un altfel de politica si aceasta va deveni realitate daca ne dorim o Romanie cu adevarat democratica, dezvoltata si solidara", mai scrie Baconschi, potrivit MEDIAFAX.

Sambata, Teodor Baconschi a plecat de la Conventia Nationala a PDL dupa ce au fost anuntate rezultatele alegerilor pentru cele functii de prim-vicepresedinte al partidului, el pierzand competitia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.