PDL va organiza o manifestatie joi, la ora 18.00, in Piata Revolutiei, la care doreste sa participe cat mai multe organizatii nonguvernamentale si cetateni.

Mitingul a fost anuntat de catre prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda, scrie MEDIAFAX.

Acesta a precizat, dupa sedinta BPN al PDL, ca la manifestatia pe care partidul o va organiza in Piata Revolutiei se va semna o petitie "de salvare a statului de drept" si a institutiilor democratice.

Preda a aratat ca aceasta este prima actiune a noii conduceri a PDL, aratand ca PDL isi doreste ca la aceasta manifestare sa adere toti cetatenii romani care isi doresc ca statul de drept sa functioneze si care vor sa impiedice "anexarea institutiilor statului" de catre USL si Victor Ponta.

"Dorim sa participe cat mai multe organizatii nonguvernamentale, societatea civila si sa semnam cu totii o petitie de salvare a statului de drept", a precizat Cezar Preda.

El a mai spus ca la manifestare vor veni organizatii din tara ale PDL, dar si din Bucuresti si platforme civice, precizand ca PDL se asteapta sa participe peste 3.000 de manifestanti.

USL a organizat in ianuarie 2012 un protest masiv contra puterii politice de atunci care se afla in mainile PDL-ului. Conform cifrelor eliberate de USL, peste 20.000 de oameni ar fi participat la miting.

Dosar 9AM - Romania in strada: Populatia isi striga nemultumirile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.