Presedintele PDL, Vasile Blaga, crede ca presedintele Basescu i-a cerut Ecaterinei Andronescu sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu a plagiat.

Blaga a fost intrebat cum comenteaza solicitarea presedintelui Traian Basescu adresata Ecaterinei Andronescu propusa pentru functia de ministru al Educatiei de a da o declaratie pe propria raspundere ca nu a plagiat.

"Eu cred ca, in acest context politic in care acuzele de plagiat curg, nu ar mai vrea sa aiba inca un ministru cu problema, mai ales un ministru al invatamantului, vedeti care a fost soarta tuturor pana acum, inclusiv a domnului ministru Pop, inteleg ca este intr-o situatie chiar mai delicata decat a fost la momentul respectiv fostul nostru ministru al Muncii si atunci nu doreste sa aiba probleme, pentru ca oricum imaginea Romaniei in strainatate este facuta pulbere de Executiv", a precizat Vasile Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu apreciaza potrivit ca ministrul desemnat al Educatiei Ecaterina Andronescu sa depuna la cabinetul premierului o declaratie pe propria raspundere ca in teza sa de doctorat nu a plagiat si sa se asigure ca nu se afla in stare de incompatibilitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.