Adrian Nastase a fost cazat in sectia de terapie intensiva a Penitenciarului Spital Bucuresti Rahova, intr-o camera cu doua paturi si grup sanitar propriu, in care se mai afla un alt detinut.

La primirea in locul de detentie, fostului premier i-au fost verificate identitatea si documentele de incarcerare, dupa care i s-a efectuat un consult medical.

Adrian Nastase a ajuns la Penitenciarul Rahova

Nastase a fost apoi informat cu privire la regulamentul de ordine interioara si au fost intocmite documentele operative cu ocazia primirii in penitenciar, dupa care fostul premier a fost repartizat la salon, conform recomandarii medicului de garda.

"Dreptul la asistenta medicala al persoanelor aflate in executarea pedepselor privative de libertate este garantat. Asistenta medicala in penitenciare se asigura in mod gratuit, ori de cate ori este necesar sau la cerere, cu personal calificat, potrivit legii", mai precizeaza sursele citate de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.