Democrat-liberalul Vasile Blaga a declarat, la depunerea candidaturii pentru presedintia PDL, ca si l-ar dori in functia de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur.

Monica Macovei si Cristian Preda ar putea sa intre in conducerea partidului, potrivit dorintelor lui Blaga, insa functiile vor fi castigate prin vot.

Intrebat daca a avut discutii cu Monica Macovei pentru ca grupul reprezentat de ea sa renunte sa candideze la presedintia partidului, Blaga a spus ca a avut foarte multe discutii cu Monica Macovei si Cristian Preda si ca a ajuns la concluzia ca cele doua proiecte de motiuni sunt compatibile, informeaza gandul.info.

El a spus ca la motiunea sa a lucrat inclusiv Traian Ungureanu. "Fiecare isi va castiga functiile prin vot la Consiliul National, mi-as dori foarte mult ca cei doi sa faca parte din conducerea partidului", a spus Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.