Corneliu Vadim Tudor a fost reales presedinte PRM fiind singurul candidat la principala functie in partid. Vadim Tudor le-a transmis colegilor sa fie pregatiti atat pentru alegeri anticipate, cat si pentru guvernare, pe care o va face pe baza unui concept nou pe care il numeste "capitalism popular". CV Tudor a lansat si un atac virulent la adresa "complotistilor" din PRM, pe care i-a amenintat ca ii va exclude din partid.

Cei peste 1.500 de delegati PRM prezenti ieri la congresul partidului l-au reconfirmat pe senatorul Corneliu Vadim Tudor in functia de presedinte al PRM. Presedintele reinstalat in fruntea PRM a declarat razboi total coruptilor din partid si a spus ca isi propune castigarea alegerile anticipate.

Liderul PRM a anuntat la congresul partidului ca scopul va fi castigarea alegerilor anticipate si a asigurat ca va lichida, odata ajuns la putere, structurile de tip mafiot.

"In 48 de ore voi aresta toti banditii din tara asta, voi umple puscariile cu ei. In timp ce la alte partide pacatele se acopera si crizele se musamalizeaza, la noi, la PRM, ele trebuie sanctionate sau rezolvate imediat. Trebuie sa fim pregatiti in orice moment atat de alegeri anticipate, cat si de guvernare. Nu de alta, dar au fost epuizate pana acum toate solutiile, in afara de noi. Este vremea lui Vadim Tudor", a spus liderul PRM. CV Tudor a mentionat ca partidul pe care il conduce este singura formatiune politica unionista din Romania. Acesta a adaugat ca nu va renunta niciodata la "pamantul etern romanesc", cum ar fi Basarabia si Bucovina, si a anuntat ca pilonii politicii PRM vor fi instaurarea capitalismului popular si asigurarea protectiei sociale pentru categoriile defavorizate.

Razboi coruptilor

Discursul presedintelui PRM s-a oprit si asupra coruptilor din partid, pe care CV Tudor s-a angajat sa ii elimine. Acesta a spus ca ii va da afara din partid pe "complotistii de profesie, care se preteaza la turnatorii mizerabile impotriva unor oameni curati si muncitori, pe care incearca sa ii elimine". "Nu ma poate obliga nimeni sa merg la drum cu oameni limitati, mediocri si care nu pot vedea dincolo de aparente. Exista un nucleu de vesnic nemultumiti, care, oricat le-ai oferi, orice ai face pentru ei si indiferent de cat de bine ar merge partidul la un moment dat, ei tot dau din gura, pe la colturi, uneltesc, duc vorba, transmit amenintari, aranjeaza listele pentru parlament", a aratat liderul PRM.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.