Adrian Nastase a intrat intr-un nou ambalaj electoral. La emisiunea Tu decizi, difuzata joi seara, candidatul la presedintie al PSD s-a prezentat cu o noua atitudine, mai agresiva decit pina acum, dar si cu o prezenta de scena inedita.
Daca pina acum Adrian Nastase obisnuia sa-si mute foarte des privirea in timpul discursurilor, de data aceasta, el a fixat aproape obsesiv camera de luat vederi, avind o mimica aproape in totalitate imobila. Din aceasta pozitie, el a lansat, pe un ton ridicat, adevarate tiruri de acuzatii asupra principalului sau rival - Traian Basescu, dar si ironii la adresa moderatorilor emisiunii - Mihai Tatulici si Rodica Culcer. "Domnule Tatulici, eu cred ca aveati note foarte mici la aritmetica cind erati la scoala", i-a spus Nastase moderatorului, nemultumit de modul in care Tatulici calculase cit vor cheltui romanii pentru integrare.

In momentul in care Rodica Culcer l-a intrebat despre candidatii PSD care au ramas pe liste, desi au fost contestati de Coalitia pentru un Parlament Curat, Nastase i-a plasat si acesteia o ironie: "Data viitoare o sa ne consultam si o sa-mi spuneti cine trebuie sa ramina si cine nu". In privinta contracandidatilor la presedintie, pentru Adrian Nastase nu a existat, joi seara, decit un adversar: Traian Basescu, pe care l-a atacat aproape in fiecare raspuns dat la intrebarile moderatorilor.

"Traian Basescu, probabil, cind spune "presedinte jucator", poate se gindeste si la jocurile de zaruri, la jocurile de noroc", "Spre deosebire de Traian Basescu, care probabil ca ar merita sa fie presedinte de onoare la Asociatia Vinatorilor si Pescarilor, pentru ca el are ca trofee de vinatoare pe Victor Ciorbea, Radu Vasile, Petre Roman, Theodor Stolojan, deci, spre deosebire de Traian Basescu, care i-a canibalizat pe toti cei pe care i-a gasit in jur, eu am reusit sa lucrez foarte bine in echipa", "Traian Basescu a dus intotdeauna echipele lui, sau navele pe care le-a condus, le-a dus la naufragiu"- sint doar citeva mostre din atacurile lui Nastase la adresa contracandidatului sau din partea Aliantei D.A..


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.