Ziua de joi a reprezentat un moment crucial in viata Partidului Democrat Liberal nu doar din perspectiva demisiei conducerii PDL, ci a frustrarilor care au rabufnit in cadrul Congresului Director.

Potrivit unor surse democrat-liberale citate de realitatea.net, Dorin Florea i-a reprosat Robertei Anastase ca isi bate joc: "Te crezi la discoteca? Te-am pus sefa la Camera ca sa numeri bilele, nu sa-ti bati joc!" , i-ar fi spus Florea Robertei Anastase, potrivit unor surse democrat-liberale.

Basescu se implica in razboiul din PDL

Gandul.info relateaza ca Elena Udrea s-a plans ca nemeritat este facuta vinovata de toata lumea ca a tras partidul in jos. Potrivit unor surse participante, George Scripcaru i-a intors-o, spunandu-i ca "am taiat salariile si pensiile si tu iti afisezi decolteul".

De asemenea, alti lideri ai PDL i-au reprosat ca principala grija a sa a fost sa-si plaseze oamenii in functii. "Imi spuneti ca mi-am numit apropiatii in functii dar sa nu uitam ca multi dintre voi m-ati rugat sa va pun amantele in functii", ar fi replicat Udrea.

Udrea le-ar fi spus pedelistilor ca nu merita sa fie acuzata ca ar fi tras partidul in jos: "Nu inteleg de unde atata ura. Mi-am asumat public esecul pe Bucuresti. Stiti foarte bine ca nu am plecat acasa cu banii de la Ministerul Dezvoltarii ci au mers catre comunitatile pe care le conduceti", informeaza HotNews.ro.

Citeste si Blaga nu exclude candidatura la sefia PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.