Premierul Victor Ponta a votat, duminica dimineata, la Baia de Fier (Gorj), unde isi are domiciliul, el spunand ca si-a exercitat dreptul de vot cu speranta ca lucrurile vor fi mai bune si ca vor fi tot mai multi cetateni care vor veni la urne.

Ponta a mers la sectia de votare amenajata la Scoala Generala Nr. 1 Baia de Fier dupa ora 9.00, insotit de presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, de primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru si de primarul din Baia de Fier, Constantin Mihutescu, candidat pentru un nou mandat.

La introducerea buletinelor de vot in urne, Ponta a avut o ezitare cu buletinul pentru presedintele Consiliului Judetean, dupa ce persoanele din sectie i-au spus ca ar fi incurcat buletinele. Ponta introdusese deja buletinul in urna, spunand ca nu a facut nicio incurcatura.

"Intotdeauna oamenii voteaza cu doua ganduri: de a-i sanctiona pe cei care i-au suparat in ultimii patru ani si cu speranta ca se va schimba ceva in bine. Eu sper ca realmente putem face lucruri mai bune si ca vor fi tot mai multi cetateni care vor veni sa voteze", a afirmat Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a mai spus ca inainte de a vota a vorbit la telefon cu ministrul de Interne, Ioan Rus, de la care a aflat ca procesul electoral decurge fara probleme in intreaga tara.

Jurnalistii l-au intrebat pe Ponta cum de voteaza cu un primar condamnat penal, facand referire la primarul PSD din Baia de Fier, Constantin Mihutescu, care a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Premierul a raspuns: "Stiu legea mai bine decat dumneavoastra. Astazi nu avem voie sa vorbim despre candidati si va invit sa respectati si dumneavoastra legea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.