Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, ca a luat decizia sa il dea in judecata pe premierul Victor Ponta pentru calomnie, aratand ca Ponta l-a acuzat fara dovezi ca are patru dosare la DNA si a semnat contracte cu "baietii destepti".

"Miercuri, 6 iunie, am facut o conferinta de presa in care, in mod onest, am demonstrat fara echivoc erorile si balbele unei luni de guvernare Ponta. Asa cum am anticipat, in lipsa argumentelor cu care sa contrazica ceea ce eu am spus, primul-ministru, de o maniera ce tine de nivelul cultural si intelectural al domniei sale, calomniaza si jigneste fara niciun fel de dovada, motiv pentru care astazi am luat decizia sa-l dau in judecata pentru calomnie", a precizat Adriean Videanu, intr-o conferinta de presa.

El a spus ca primul-ministru l-a acuzat ca ar avea la DNA patru dosare si ca el respinge aceste acuzatii, aratand ca nu a fost solicitat de DNA pentru niciun fel de caz aflat in ancheta si nu are cunostinta de niciun dosar, transmite MEDIAFAX.

"Am decis ca luni sa fac o adresa la DNA in care sa-mi comunice oficial daca acest lucru exista si veti avea posibilitatea sa vedeti cine e mincinos", a adaugat Videanu.

El a spus, legat de acuzatiile lui Victor Ponta potrivit carora ar fi semnat contracte cu baietii destepti, ca in timpul mandatului sau nu s-a incheiat niciun contract nici macar de 0,01 megawati, un contract bilateral cu Hidroelectrica. "Toate contractele s-au incheiat in 2003-2004, atunci cand Victor Ponta era seful Corpului de Control al Guvernului din acea vreme sau in perioada mandatului domnului Seres", a precizat Adriean Videanu.

Citeste si:
Premierul Marcel Ciolacu estimează că România va intra în 2024 în...
Premierul Marcel Ciolacu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.