Politica 7 Iunie 2012 09:21
USL anunta ca ii va actiona in judecata pe Elena Udrea, Adriean Videanu si Liviu Negoita, dupa ce lideri ai PDL au afirmat ca Robert Negoita, este numit proxenet de o parte a presei.

"Agresivitatea fara precedent a capeteniilor portocalii Elena Udrea, Adriean Videanu si Liviu Negoita la adresa candidatului USL pentru Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, arata disperarea cu care acestia se agata de putere. In loc sa atace cu inversunare si fara urma de moralitate, mai bine ar fi aparat drepturile cetatenilor romani si nu ar fi permis taieri abuzive si aberante de salarii si pensii", se arata intr-un comunicat al USL, MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului, atacurile PDL sunt motivate de faptul ca "Liviu Negoita a transformat Sectorul 3 intr-o afacere personala si de partid", bugetul primariei acestui sector fiind transformat "in principala sursa de finantare a PDL", acesta fiind "surprins ca, pentru prima oara, toate aceste detalii sunt aduse la cunostinta publicului".

"Doamna Elena Udrea, presedinte al PDL Bucuresti si prietena intima cu domnul Liviu Negoita, isi joaca, in Sectorul 3, influenta si puterea pe care o are astazi in PDL. Optiunea pentru Liviu Negoita este o optiune pentru Elena Udrea", sustine USL.

Un alt motiv al atacurilor PDL este, in opinia USL, faptul ca Adriean Videanu, prezentat drept "nasul si partenerul de afaceri al lui Liviu Negoita, precum si unul din principalii finantatori ai PDL", este "profund interesat de prezervarea structurilor oculte de finantare pentru grupul sau de interese".

USL lanseaza atacuri si asupra altor membri marcanti ai PDL, pe Silvian Ionescu numindu-l "fost ofiter de Securitate", iar pe Razvan Murgeanu "fost informator al Securitatii", si anunta ca a decis sa faca plangeri penale pentru calomnie.

Citeste si:
Udrea: Am aflat ce cauta Coldea la vila de la Cheia a lui Ghita
Udrea: Am aflat ce cauta...

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Robert Negoita, candidatul USL la Sectorul 3, numit "proxenet" de o parte a mass-media, duce o campanie in care il monitorizeaza 24 de ore din 24 pe primarul Sectorului 3, Liviu Negoita (PDL).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.